Ozonbehandling

Luktfjerning og desinfeksjon ved profesjonelt

Ozonbehandling

Fjerning av dårlig lukt; dreper bakterier, mugg og sopp!

Ozon er svært aktivt og reagerer med organiske luftmolekyler og dreper bakterier ved å ta livet av den proteinlignende strukturen til mikroorganismene uten bruk av kjemikalier. I de fleste tilfeller blir sluttproduktene bare kullsyre og vann.

Ozonbehandling brukes også noe ved kjøp og salg av boliger, båter og biler. I tillegg til mugglukt, brytes røyklukt og teppelukt effektivt ned. Dyreurin krever lengre behandling. Før salg av boliger er trolig fjerning av tobakkslukt meget lønnsomt. Enkelte foretar ozonbehandlinger f.eks. halvårlig for å fjerne røyklukt i boliger og på kontorer. De irriterende fenolgassene fra tobakksrøyk brytes effektivt ned. Enkelte operasjonssaler bruker oson til sterilisering. Ved uttørking etter oversvømmelser hindrer oson muggvekst. Spesielt kan det anbefales hvis f.eks. kloakk har kommet opp i kjellere.

Bruksområder

> Luktfjerning i leiligheter, hotellrom, hygienerom, biler, campingvogn og båter.

> Fjerner lukt forårsaket av fuktighet, mugg, røyk, kloakk og husdyr.

> Luktfjerning ved sanering etter brann- og vannskader, samt til røyk- og luktsanering av       boliger og industrilokaler.

> Drepe mugg og sopp i hus på overflatene samt sporer i luften. Skadede materialer må       byttes, ikke minst hvis det er skader inni veggene. Ozon virker ikke inni vegger og               materialer men i luften og på alle overflater.

> Desinfeksjon av luft, instrumenter osv.

> Drepe midd i sengen.

> Drepe bakterier i ventilasjonsanlegg, klimaanlegg o.l.

> Fjerning av allergi- og astmafremkallende mikroorganismer.

> Klær behandling. Klær som blir lagret i kjelleren. Ved å behandle jaktklær lukter ikke           dyret deg så lett.

Ansvarlig og profesjonell

Jeg tilbyr profesjonell og effektiv Ozone rengjøring for både privatpersoner og bedriftskunder.

Jeg er grundig opplært og utviser en profesjonell følelse av ansvar både for deg som kunde, til meg selv under arbeidet og miljø.